Coltul vesel
4 participanți
1BigFamily :: Divertisment :: Bancuri
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Coltul vesel
Ce este o moluscă?
- Ce este o moluscă?
- Moluscă (subst.fem) = persoană care frecventează molurile (engl. mall) şi te uscă / usucă de bani…
- Ce este o moluscă?
- Moluscă (subst.fem) = persoană care frecventează molurile (engl. mall) şi te uscă / usucă de bani…
Ultima editare efectuata de catre Melly in Sam Noi 12, 2011 12:52 am, editata de 1 ori
Melly- Admin
Puncte : 10180
Reputatie : 22
Data de inscriere : 31/10/2011
Re: Coltul vesel
Alaiul
Un bărbat lua micul dejun la ora 8 dimineaţa, un sandvis si o cafea, când vede trecand pe strada o procesiune de înmormântare foarte neobisnuită.
Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare.
În spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens câine pitbull tinut in lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 bărbati tristi.
Privitorul nu a putut să-si stăpânească curiozitatea, s-a apropiat de bărbatul care ducea câinele si l-a întrebat:
- Domnule, stiu că este un moment foarte nepotrivit să vă deranjez, dar ce tragedie s-a întâmplat. A cui este înmormântarea?
Bărbatul a răspuns:
- Ei bine, în primul sicriu se află soţia mea.
- Ce a păţit?
- Câinele meu a atacat-o si a omorât-o.
- Şi cine se află în al doilea sicriu?
- Soacra mea. Ea încerca să o ajute pe sotia mea, dar câinele s-a repezit si la ea si a omorât-o.
A trecut un moment solemn de linişte între cei doi bărbaţi.
- Domnule, pot să vă cer împrumut câinele?
- Sigur că da… poftiţi lângă ceilalţi la coadă…
Un bărbat lua micul dejun la ora 8 dimineaţa, un sandvis si o cafea, când vede trecand pe strada o procesiune de înmormântare foarte neobisnuită.
Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare.
În spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens câine pitbull tinut in lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 bărbati tristi.
Privitorul nu a putut să-si stăpânească curiozitatea, s-a apropiat de bărbatul care ducea câinele si l-a întrebat:
- Domnule, stiu că este un moment foarte nepotrivit să vă deranjez, dar ce tragedie s-a întâmplat. A cui este înmormântarea?
Bărbatul a răspuns:
- Ei bine, în primul sicriu se află soţia mea.
- Ce a păţit?
- Câinele meu a atacat-o si a omorât-o.
- Şi cine se află în al doilea sicriu?
- Soacra mea. Ea încerca să o ajute pe sotia mea, dar câinele s-a repezit si la ea si a omorât-o.
A trecut un moment solemn de linişte între cei doi bărbaţi.
- Domnule, pot să vă cer împrumut câinele?
- Sigur că da… poftiţi lângă ceilalţi la coadă…
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:48 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Întâmplări fericite
Un bărbat urât intră în barul local, cu un zâmbet… mai mult rânjet mare pe faţă.
- De ce eşti atât de fericit? îl întreabă barmanul.
- Ei bine, o să-ţi povestesc, răspunde urâtul. Ştii, eu locuiesc În apropierea căii ferate. Când m-am întors acasă noaptea trecută am observat că o femeie tânără este legată de şine, ca în filme. Desigur, am mers acolo şi am eliberat-o din legături şi am dus-o la mine acasă. Şi ca să nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit – am făcut dragoste toată noaptea, peste tot în casă, când eu deasupra, când ea, în toate poziţiile imaginabile!
- Fantastic! exclamă barmanul. Eşti un norocos. Şi era frumoasă?
- Nu ştiu, că nu i-am găsit capul.
Un bărbat urât intră în barul local, cu un zâmbet… mai mult rânjet mare pe faţă.
- De ce eşti atât de fericit? îl întreabă barmanul.
- Ei bine, o să-ţi povestesc, răspunde urâtul. Ştii, eu locuiesc În apropierea căii ferate. Când m-am întors acasă noaptea trecută am observat că o femeie tânără este legată de şine, ca în filme. Desigur, am mers acolo şi am eliberat-o din legături şi am dus-o la mine acasă. Şi ca să nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit – am făcut dragoste toată noaptea, peste tot în casă, când eu deasupra, când ea, în toate poziţiile imaginabile!
- Fantastic! exclamă barmanul. Eşti un norocos. Şi era frumoasă?
- Nu ştiu, că nu i-am găsit capul.
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:49 pm, editata de 3 ori
Melly- Admin
Coincidenţe
Anul 1981:
1. Prinţul Charles se căsătoreşte
2. Liverpool câştigă Cupa Europeană.
3. Papa moare.
Anul 2005: 1. Printul Charles se căsătoreşte
2. Liverpool câştigă Cupa Europeana.
3. Papa moare.
Concluzie: Dacă Prinţul Charles se mai căsătoreşte o dată şi Liverpool ajunge iar în finală ar fi bine să-l anunţe cineva pe Papa.
Anul 1981:
1. Prinţul Charles se căsătoreşte
2. Liverpool câştigă Cupa Europeană.
3. Papa moare.
Anul 2005: 1. Printul Charles se căsătoreşte
2. Liverpool câştigă Cupa Europeana.
3. Papa moare.
Concluzie: Dacă Prinţul Charles se mai căsătoreşte o dată şi Liverpool ajunge iar în finală ar fi bine să-l anunţe cineva pe Papa.
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:50 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Doctorul dus cu pluta
Doctorul iese din sala de naşteri cu un copil. Îl ţinea atârnat de un picior. Tatăl încremenit. Doctorul loveşte copilul de primul perete, îl ia de mâini şi îl dă cu capul în uşă. Tatăl este terifiat. Sânge peste tot, doctorul râde sinistru, tatăl la un prag de infarct. Doctorul devine brusc serios şi compătimitor:
− Haideţi d-le, nu mai ştiţi de gluma?! A murit la naştere.
Doctorul iese din sala de naşteri cu un copil. Îl ţinea atârnat de un picior. Tatăl încremenit. Doctorul loveşte copilul de primul perete, îl ia de mâini şi îl dă cu capul în uşă. Tatăl este terifiat. Sânge peste tot, doctorul râde sinistru, tatăl la un prag de infarct. Doctorul devine brusc serios şi compătimitor:
− Haideţi d-le, nu mai ştiţi de gluma?! A murit la naştere.
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:51 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
O lovitura de sabie
Vine Sir acasa:
-John, doamna este singura?
-Nu Sir, este sus cu un domn.
-John, adu sabia.
-Yes, Sir.
Sir se duce sus unde era doamna de unde se aude un urlet. Sir se intoarce:
-John, un doctor pentru domnul si un tirbuson pentru doamna.
Vine Sir acasa:
-John, doamna este singura?
-Nu Sir, este sus cu un domn.
-John, adu sabia.
-Yes, Sir.
Sir se duce sus unde era doamna de unde se aude un urlet. Sir se intoarce:
-John, un doctor pentru domnul si un tirbuson pentru doamna.
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:51 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Ligheanul cu glas
-John, spune Sir, care isi spala picioarele in lighean, te rog arunca apa asta si adu-mi un prosop.
John ia ligheanul si il arunca pe geam, iar de afara se aude un tipat insotit de injuraturi, la care Sir impasibil:
-John, era cineva in lighean?
-John, spune Sir, care isi spala picioarele in lighean, te rog arunca apa asta si adu-mi un prosop.
John ia ligheanul si il arunca pe geam, iar de afara se aude un tipat insotit de injuraturi, la care Sir impasibil:
-John, era cineva in lighean?
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:52 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Spirit de observatie
Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm. Peste noapte, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten:
- Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi.
Watson raspunde:
- Vad milioane de stele.
- Si ce-ti indica acest fapt?
Watson se gandeste o clipa:
- Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leo. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Dar ce iti indica tie acest fapt?
Holmes ramane tacut un moment, apoi spune:
- Watson, esti un dobitoc, cineva ne-a furat cortul!!!
Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm. Peste noapte, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten:
- Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi.
Watson raspunde:
- Vad milioane de stele.
- Si ce-ti indica acest fapt?
Watson se gandeste o clipa:
- Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leo. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Dar ce iti indica tie acest fapt?
Holmes ramane tacut un moment, apoi spune:
- Watson, esti un dobitoc, cineva ne-a furat cortul!!!
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:52 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Obsesie pentru sanii reginei
John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei!
Stia bine ca, daca i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.
Intr-o zi, John nu mai rezista si isi face cunoscuta dorinta lui secreta magului Merlin.
Baiat orientat, magul gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar numai contra a 1000 monede de aur. John accepta fara sa ezite!
In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei, in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare.
Regele Artur il convoaca imediat pe vrajitor, pentru a-i cere un remediu, iar acesta ii spune ca doar o saliva speciala, aplicata timp de 4 (patru) ore ar putea trata aceasta teribila urticarie. A mai mentionat ca din testele efectuate in laborator, a observat ca doar saliva lui John ar avea aceste caracteristici speciale. Regele il convoaca imediat pe John, care deja isi luase antidotul pentru pulberea urticanta.
Asa se face ca John are ocazia de a saruta (la ordinul regelui!), pentru cateva ore bune, sanii pe care ii
visase dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou !
Inainte de a se intoarce la mosia lui, John este oprit de vrajitor, care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur.
Surpriza, insa, John, deja satisfacut, refuza sa plateasca, mizand pe faptul ca magul nu s-ar fi putut confesa, fiind complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatoare, insa, magul Merlin pune aceeasi pulbere de mancarimi in chilotii regelui ...
John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei!
Stia bine ca, daca i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.
Intr-o zi, John nu mai rezista si isi face cunoscuta dorinta lui secreta magului Merlin.
Baiat orientat, magul gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar numai contra a 1000 monede de aur. John accepta fara sa ezite!
In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei, in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare.
Regele Artur il convoaca imediat pe vrajitor, pentru a-i cere un remediu, iar acesta ii spune ca doar o saliva speciala, aplicata timp de 4 (patru) ore ar putea trata aceasta teribila urticarie. A mai mentionat ca din testele efectuate in laborator, a observat ca doar saliva lui John ar avea aceste caracteristici speciale. Regele il convoaca imediat pe John, care deja isi luase antidotul pentru pulberea urticanta.
Asa se face ca John are ocazia de a saruta (la ordinul regelui!), pentru cateva ore bune, sanii pe care ii
visase dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou !
Inainte de a se intoarce la mosia lui, John este oprit de vrajitor, care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur.
Surpriza, insa, John, deja satisfacut, refuza sa plateasca, mizand pe faptul ca magul nu s-ar fi putut confesa, fiind complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatoare, insa, magul Merlin pune aceeasi pulbere de mancarimi in chilotii regelui ...
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:53 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Cosasul
Cica vine un englez in Romania si dupa ce invata el asa un pic limba se hotaraste sa vorbeasca si el cu cineva. Merge el prin tara si la un moment dat vede un taran ce cosea. Se duce la el si il intreaba:
- Tzarane tu coseshti?
Taranul cosea de zor plin de transpiratie!
- Tarane tu coseshti?
Taranul la fel...
-Tarane tu coseshti?
La care taranul:
- Man, you have an obsession?
Cica vine un englez in Romania si dupa ce invata el asa un pic limba se hotaraste sa vorbeasca si el cu cineva. Merge el prin tara si la un moment dat vede un taran ce cosea. Se duce la el si il intreaba:
- Tzarane tu coseshti?
Taranul cosea de zor plin de transpiratie!
- Tarane tu coseshti?
Taranul la fel...
-Tarane tu coseshti?
La care taranul:
- Man, you have an obsession?
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:53 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Preferinte sexuale
Un arab la aeroportul din Heatrow:
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no? I mean male or female?
- Male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast !
Un arab la aeroportul din Heatrow:
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no? I mean male or female?
- Male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast !
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:54 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Recunoasterea tarilor natale
Intr-un avion un roman,un francez si un american.
Cand ajung in America, americanul spune scotand mana pe geam:
-Aici este America, pt ca am atins cu mana de statuia Libertatii!
Cand ajung in Franta francezul spune:
-Aici e Franta pt ca am atins cu mana de turnul Eiffel!
Cand ajung in Romania, romanul spune:
-Am ajuns in Romania, pt ca nu mai am ceasul la mana!
Intr-un avion un roman,un francez si un american.
Cand ajung in America, americanul spune scotand mana pe geam:
-Aici este America, pt ca am atins cu mana de statuia Libertatii!
Cand ajung in Franta francezul spune:
-Aici e Franta pt ca am atins cu mana de turnul Eiffel!
Cand ajung in Romania, romanul spune:
-Am ajuns in Romania, pt ca nu mai am ceasul la mana!
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:54 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Sfat practic
- John, du-te afară şi udă florile.
- Sir, dar afara plouă.
- Nu-i nimic, ia-ţi umbrela.
- John, du-te afară şi udă florile.
- Sir, dar afara plouă.
- Nu-i nimic, ia-ţi umbrela.
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:55 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Confuzie
- John!
- Yes, Sir!
- Nevastă-mea e acasă?
- Oh, no, Sir.
- Inseamnă că iar i-am pus-o lu' soacră-mea.
- John!
- Yes, Sir!
- Nevastă-mea e acasă?
- Oh, no, Sir.
- Inseamnă că iar i-am pus-o lu' soacră-mea.
Ultima editare efectuata de catre Melly in Joi Noi 03, 2011 10:55 pm, editata de 1 ori
Melly- Admin
Despre neveste!
Sir isi intreaba valetul:
-John, nu s-a intors inca sotia mea de la partida de calarit?
-Inca nu, Sir, dar cred ca trebuie sa vina. Calul s-a intors de o jumatate de ora...
Sir isi intreaba valetul:
-John, nu s-a intors inca sotia mea de la partida de calarit?
-Inca nu, Sir, dar cred ca trebuie sa vina. Calul s-a intors de o jumatate de ora...
Melly- Admin
De ce e seful sef?
- Auzi bă, noi de ce stăm în groapă asta şi săpăm şi şefu stă la umbra copacului sus?
- Nu ştiu bă, du-te si întreabă-l.
Se duce la şef şi îi zice:
- Şefu, care-i motivul pentru care noi stăm in groapa asta şi săpăm şi dumneavoastră staţi la umbra copacului?
- Inteligenţa…
- Ce-i aia?
- Uite, eu îmi pun mâna pe copacul ăsta şi tu încearcă să o loveşti tare cu pumnul.
Când loveşte, şeful fereşte mâna. Se întoarce la grupul de muncitori cu mâna îndurerată.
- Ia zi mă, ce-a zis şeful?
- A zis că din cauza inteligenţei…
- Ce-i aia?
- Fii atent, io îmi pun mâna pe faţă şi tu încearcă să o loveşti cu lopata…
- Auzi bă, noi de ce stăm în groapă asta şi săpăm şi şefu stă la umbra copacului sus?
- Nu ştiu bă, du-te si întreabă-l.
Se duce la şef şi îi zice:
- Şefu, care-i motivul pentru care noi stăm in groapa asta şi săpăm şi dumneavoastră staţi la umbra copacului?
- Inteligenţa…
- Ce-i aia?
- Uite, eu îmi pun mâna pe copacul ăsta şi tu încearcă să o loveşti tare cu pumnul.
Când loveşte, şeful fereşte mâna. Se întoarce la grupul de muncitori cu mâna îndurerată.
- Ia zi mă, ce-a zis şeful?
- A zis că din cauza inteligenţei…
- Ce-i aia?
- Fii atent, io îmi pun mâna pe faţă şi tu încearcă să o loveşti cu lopata…
Melly- Admin
Barbatul si Femeia
Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!
... si acum, citeste de jos in sus ...
Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!
... si acum, citeste de jos in sus ...
Melly- Admin
Timp variabil
Soţul către soţie:
- Spune-mi cinstit, de cât timp ai nevoie pentru a fi gata în 15 minute?
Soţul către soţie:
- Spune-mi cinstit, de cât timp ai nevoie pentru a fi gata în 15 minute?
Melly- Admin
Greu de explicat
-Tati, de ce te-ai casatorit cu mama?
Sotul catre sotie:
-Vezi, pana si copilul e surprins!!!
-Tati, de ce te-ai casatorit cu mama?
Sotul catre sotie:
-Vezi, pana si copilul e surprins!!!
Melly- Admin
Fidela sotului
Discutie intre doua femei:
- Esti fidela sotului tau?
- Da, destul de des!
Discutie intre doua femei:
- Esti fidela sotului tau?
- Da, destul de des!
Melly- Admin
Cauza dragostei
Un cuplu trecut de prima tinerete discuta:
Ea:
- De ce te-ai indragostit de mine?
El:
- Din cauza ochilor.
Ea:
- Iti plac ochii mei?
El:
- Nu, am vederea proasta!
Un cuplu trecut de prima tinerete discuta:
Ea:
- De ce te-ai indragostit de mine?
El:
- Din cauza ochilor.
Ea:
- Iti plac ochii mei?
El:
- Nu, am vederea proasta!
Melly- Admin
Sarut fierbinte
Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte.
- Acum, spune sotul, spune-mi, cum arat fara mustati?
- A! Tu erai...?
Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte.
- Acum, spune sotul, spune-mi, cum arat fara mustati?
- A! Tu erai...?
Melly- Admin
De ce ti-e frica
Cercetătorii au demonstrat că, dacă îţi e frică de păianjeni, cresc şansele să vezi cât mai mulţi în dormitorul tău.
Mie îmi e frică de blondele cu sâni mari...
Cercetătorii au demonstrat că, dacă îţi e frică de păianjeni, cresc şansele să vezi cât mai mulţi în dormitorul tău.
Mie îmi e frică de blondele cu sâni mari...
Melly- Admin
:scratch: mie mi-e frica de serpi :shock: :shock: :shock: voua, de ce anume va este frica??? ;) :D
Melly- Admin
Iubire adevarata
-Iubito, te-ai mai mărita cu mine dacă n-as avea banii mosteniti de la tata?
-Sigur iubitule! Cui îi pasă de la cine-ai mostenit tu banii?
-Iubito, te-ai mai mărita cu mine dacă n-as avea banii mosteniti de la tata?
-Sigur iubitule! Cui îi pasă de la cine-ai mostenit tu banii?
Melly- Admin
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
1BigFamily :: Divertisment :: Bancuri
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|