1BigFamily
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!!

3 participanți

In jos

Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! Empty Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!!

Mesaj  Melly Sam Noi 05, 2011 7:47 am

"Zi de zi la televizor pe langa emisiunile mai putin educative, stirile sinistre si filmele de slaba calitate, ni se prezinta si ceva de bun augur, materiale informative pe care sunt sigur ca le-ati vazut sau auzit macar o data : ,,pentru sanatatea dumneavoastra, faceti miscare minim 30 de minute zilnic”, pe langa minciunile care circula in mass-media la tv si peste tot, aceasta informatie chiar este adevarata! Stau si ma gandesc ce impact au aceste materiale informative asupra lumii si daca datorita lor s-a apucat cineva de sport, desigur sper ca da!

Sportul trebuie sa faca pare din viata noastra, asta este clar, fie doar si minim 30 de minute zilnic, prin sport ne descarcam de stresul acumulat din rutina de zi cu zi , daca suntem obositi sau nu avem chef sa facem miscare, aflati ca prin sport castigam energie, circulatia sangelui este pusa in miscare, inima este antrenata, prin intermediul respiratiei corecte la fel si plamanii, tonusul nu va ezita sa apara si asa mai departe. Trebuie sa-i facem loc in viata noastra asa cum se cuvine, cu lichide multe si un regim alimentar echilibrat astfel incat toate acestea sa devina un stil de viata!"

Carmen Brumă: Pentru mine, sportul este un stil de viață.

deci...

Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! MSN-Emoticon-basketball-057 Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! MSN-Emoticon-baseball-081 Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! MSN-Emoticon-football-128

Ultima editare efectuata de catre Melly in Dum Dec 04, 2011 1:32 am, editata de 2 ori
Melly
Melly
Admin
Admin

Puncte : 10182
Reputatie : 22
Data de inscriere : 31/10/2011

Sus In jos

Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! Empty Re: Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!!

Mesaj  Melly Sam Noi 05, 2011 7:58 am

Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! Empty Re: Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!!

Mesaj  Melly Sam Noi 05, 2011 8:01 am

Ultima editare efectuata de catre Melly in Sam Noi 05, 2011 8:04 am, editata de 1 ori
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Sam Noi 05, 2011 8:03 am

Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Sam Noi 05, 2011 8:05 am

Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Vin Noi 11, 2011 12:47 am

Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! _strong Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! _strong Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! _strong Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! _strong Sportul inseamna Sanatate! Sanatatea inseamna Viata!!! _strong
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Vin Noi 11, 2011 4:48 am

ehe .. a scapat porcul lui sormea, daca mai scapa odata slabesc 3kg . deci nu'mi trebuie asa de dimi Gimnastica Fireball
Admin
Admin
Admin
Admin

Puncte : 9679
Reputatie : 0
Data de inscriere : 30/10/2011

https://1bigfamily.all-up.com

Sus In jos

Mesaj  Melly Vin Noi 11, 2011 9:15 am

ma bucur c-a scapat...inseamna ca te tine in forma respect respect respect respect
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Sam Dec 03, 2011 12:27 pm

Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Sam Dec 03, 2011 12:30 pm

Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  maly Joi Dec 29, 2011 7:19 am

IOOOOOOOI ,frate ,ce grele sunt exercitiile ,nu mai pot ,uffffffffffffffffffffffff
maly
maly

Cocos
Puncte : 9526
Reputatie : 5
Varsta : 43
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum