1BigFamily
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bani sau dragoste?

3 participanți

In jos

Bani sau dragoste? Empty Bani sau dragoste?

Mesaj  Admin Lun Oct 31, 2011 2:08 pm

Te-ai marita pentru bani? :D
Admin
Admin
Admin
Admin

Puncte : 9677
Reputatie : 0
Data de inscriere : 30/10/2011

https://1bigfamily.all-up.com

Sus In jos

Bani sau dragoste? Empty Re: Bani sau dragoste?

Mesaj  Melly Mier Noi 02, 2011 10:58 pm

hmmmm...oare de ce nu raspunde nimeni la intrebarea asta? :suspect:
Melly
Melly
Admin
Admin

Puncte : 10180
Reputatie : 22
Data de inscriere : 31/10/2011

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Noi 03, 2011 7:38 am

Melly a scris:hmmmm...oare de ce nu raspunde nimeni la intrebarea asta? :suspect:

Observ ca Majoritatea Domnelor / Domnisoarelor, fug de acest Topic :D
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Joi Noi 03, 2011 10:20 am

ok...hai ca incep eu...daca ar fi sa ma marit as alege dragostea...din nou ❤
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Noi 03, 2011 11:04 am

Te'ai multumi cu atat ? ❤
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Joi Noi 03, 2011 11:36 am

banii se fac cu timpul...important e sa ai pe cineva langa tine, pe care sa-l iubesti si sa te iubeasca...oricat de multi bani ai avea, daca nu ai pe cineva caruia sa-i pese de tine, atunci degeaba ii ai...banii nu-ti vor aduce decat multi prieteni falsi si multa singuratate :|
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Noi 03, 2011 12:05 pm

Desigur . insa de prea multe ori se intampla sa Primiti aceste sentimente , Respect ,Intelegere,Iubire ,Atentie ,Ascultare si un umar pe care sa puteti sta si sa oftati . insa.. cand se primesc toate acestea , intervine monotonia si nu mai este asa bine primite ... De prea multe ori Lumea are un scop in ceea ce priveste afectiune acaparare,sau daca vrei.. Dorinta de a avea pe cineva alaturi si a forma un Cuplu. dupa ce se ating toate aceste scopuri, ceva lipseste, si se cauta mai mult.
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Joi Noi 03, 2011 12:28 pm

si totusi...cred ca se poate face cumva ca MONOTONIA aia sa nu apara ;)
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Noi 03, 2011 12:51 pm

Desigur . a renunta a mai avea tinte de atins , si sa vina ambii cu ceva nou .
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  maly Vin Noi 04, 2011 12:38 am

In viata omul este in continua cautare de mai bine ,si oricati bani va avea s-au oricit de multa dragoste va primi ,tot va vrea mai mult. Daca m-as casatori pentru bani? Nu cred, pentru ca deja sunt, si ma multumesc cu viata pe care o duc ,importanta este intelegerea ,increderea din cuplu ,si toate neajunsurile vor fi mai usor de trecut cu vederea cand ai pe cine trebuie linga tine ,oricum dragoste eterna nu se poate ,dar poate revenii oricand dupa ce ea s-a stins ,asta este valabil si in cazul banilor ,ei vin si pleaca.
maly
maly

Cocos
Puncte : 9524
Reputatie : 5
Varsta : 43
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj  Melly Vin Noi 04, 2011 1:04 am

foarte bine spus ;)
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Mar Noi 29, 2011 11:53 pm

Un program pentru inima

Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa resetez.
Serviciul Tehnic: Puteti instala softul DRAGOSTE?

Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?
Serv.Tehnic: Primul lucru este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?

Clientul: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe chiar acum. Este bine sa instalez programe cand deja altele sunt rulate?
Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?

Clientul: Sa vad... Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM.
Serv.Tehnic: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE din sistemul operational curent. Va ramane in memoria dvs. permanenta, dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?

Clientul: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de "eroare". Ma puteti ajuta?
Serv.Tehnic: Cu placere. Mergeti in [Start Menu] si cautati IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cite ori apar DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM, pana cind vor fi complet disparute din sistemul dvs.

Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze automat! Asa este normal?
Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs. Aveti acest mesaj?

Clientul: Da, il am. Acum programul este complet instalat?
Serv.Tehnic: Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie sa va conectati la alte INIMI ca sa puteti face upgrade-uri.

Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?

Clientul: Spune: "Eroare 412 - Programul nu poate rula pe componentele interne". Ce inseamna asta?
Serv.Tehnic: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri in programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul sistem inainte de a incerca sa va conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.

Clientul: Si ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?

Clientul: Da, am gasit-o.
Serv.Tehnic: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati urmatoarele fisiere si copiati-le in directorul "INIMA MEA": IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi astfel incat sa fiti sigur ca nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.

Clientul: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata INIMA mea!
Serv.Tehnic: Inseamna ca DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru inainte de a termina ...

Clientul: Va ascult.
Serv.Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiti sigur ca o daruiti curata la orice sistem cat timp veti fi conectat la serverul principal - MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu adevarat valoroase.

Clientul: Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.
Serv.Tehnic: INIMA sa-ti fie binecuvantata cu multa DRAGOSTE!
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Melly Mier Dec 07, 2011 10:43 pm

Tu unde vrei sa fii?

O cale de urmat pentru a fi fericit, este iubirea. Însă nu iubirea aceea din viaţa de zi cu zi, ci o cu totul altă iubire. O iubire total necondiţionată si lipsită de orice urmă de egoism. Oare există aşa ceva?
Cu toţii trăim intr-o lume a aparenţelor, care definesc percepţia noastră despre tot ce ne înconjoară. Ştiu ca ţi-e greu să accepti asta, însă nu este vina ta. Cele mai dificile trei lucruri pentru o fiinţă umană nu se află printre capabilitaţile sale fizice sau intelectuale, ci sunt următoarele: să răspunzi la ură cu iubire, să-i accepti pe ceilalţi aşa cum sunt ei, nu cum ai vrea tu să fie şi nu în ultimul rănd, să admiţi ca nu ai dreptate întotdeauna.
De aceea ştiu ca ţi-e greu să accepţi când eu, un străin, îţi spun că până şi iubirea pe care o porţi cuiva, de fapt nu este chiar ceea ce crezi tu că este. Pentru a înţelege iubirea despre care vorbesc, trebuie sa mergem adânc în noi. Fă asta, stai locului o clipă şi încearcă să dai la o parte toate aparenţele din jurul tau şi vezi ce rămâne? Ai reuşit? Ce vezi acolo?
Dacă ai o imaginaţie bogată, sau chiar mai rău, dacă eşti ipocrit, vei spune că te vezi aşa cum eşti…sau că-l vezi pe Dumnezeu…etc. Dar eu ştiu ca minţi, chiar daca o faci inconstient. Realitatea este că nu vezi nimic. Doar crezi, sau speri că vezi şi desigur doar ceea ce vrei tu să vezi despre tine. De fapt nu vezi, nu pentru că nu ar fi nimic acolo, ci deoarece nu mai ştii cum să te uiţi, ţi-ai pierdut aceasta ” abilitate”, odată cu inocenţa copilăriei.
Însă te întreb, dacă nici măcar pe tine nu te vezi aşa cum eşti, cum îl vezi pe ce-l despre care spui că-l iubeşti? Şi pe celălalt tot la fel de fals îl vezi, întocmai ca şi pe tine. De fapt tu nu iubeşti pe cineva pentru ceea ce este cu adevărat acea persoană, ci iubeşti imaginea pe care ti-ai format-o despre acea persoană. De aici şi multitudinea de căsnicii care se destramă aparent inexplicabil.
De cele mai multe ori, când dispar aparenţele şi începi să percepi cum este cu adevărat, cel de lângă tine, spui că iubirea a dispărut, sau că nu mai este ca odinioară. De fapt, eu cred că este bine că se întâmpla astfel, ar trebui sa fim recunoscători că dispare iubirea greşit direcţionată şi ar trebui să invăţăm să iubim “adevărata” persoana din faţa noastră.
In acest fel am fi “nevoiţi” să iubim toate fiinţele de pe acest pământ. În acest fel ar trebui să simţim un freamăt de iubire pentru tot ceea ce ne înconjoară. Spun asta deoarece, adânc în mine sunt acelaşi, ca şi tine. Doar aparenţele ne deosebesc. Sau altfel spus, doar ceea ce spunem, sau facem ne deosebeşte, nu ceea ce suntem. Suntem două picături de apă din acest imens ocean al vieţii. De ce nu te-aş iubi? Doar astfel pot spera la fericire. Dacă sunt împăcat cu tot ce mă înconjoară, puţine lucruri imi mai pot tulbura fericirea şi liniştea sufletească. Doar astfel mă pot ridica deasupra.
Avantajul celor ridicaţi deasupra, este că ei ştiu ceea ce este dedesupt, doar de acolo vin, insă cei de dedesupt habar n-au ce este deasupra.
Tu unde vrei să fii?
Melly
Melly
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum